A vrut să dea o spargere, la 12 ani

Un băiat de numai 12 ani a pus pe jar autorităţile din Constanţa. Puştiul a fost prins în flagrant, în noaptea de marţi spre miercuri, de agenţii unei firme de pază, în timp ce încerca să fure bani dintr-o casă de amanet.

Hoţul are doar 12 ani şi este din m­u­ni­cipiul Cons­tanţa. El a fost văzut, după ce pă­­trunsese în casa de a­ma­­net, chiar de ca­sie­ră. Spe­riată, fe­me­ia a apă­sat butonul de pa­­­nică şi câţiva a­genţi de pază au venit de ur­gen­ţă la faţa lo­cului. Se pare că puş­tiul s-a strecurat prin­tre gratiile unui geam şi a in­trat în incinta uni­tăţii. Copilul a măr­turisit că spera să găsească bani, exact aşa cum se întâm­pla­se într-un film pe care îl văzuse de cu­rând. Băiatul nu va răs­­pun­de în faţa legii, iar singura mă­su­ră a fost luată îm­potriva pă­rin­ţilor, ca­re au fost a­men­daţi pen­tru ne­su­pra­ve­gherea mi­cu­lui in­frac­tor.

În acelaşi timp, oamenii le­gii mai caută şi alţi com­plici. Ei cred că mi­­no­rul a fost ajutat de cineva să intre în casa de amanet.

Lasă un comentariu