Ilie Balaci: “Universitatea Craiova poate cuceri titlul în următorii trei ani”

Fostul jucător şi antrenor al Universităţii Craiova, Ilile Balaci, crede că echipa fanion a Olteniei poate cuceri titlul de campioană a României în următorii trei ani.

Cred că Universitatea Craiova poate lua titlu în maximum trei ani. Nu am încercat să îl conving pe Trică să vină la Craiova, dar îl iubesc ca pe copilul meu.

Meciul cu Otopeni a produs un mic şoc, trebuie să ne reabilităm repede, pentru că vin meciurile cu echipele din Bucureşti”, a mai spus Balaci la Recursul Etapei.

Fostul internaţional Ilie Balaci a vorbit despre egalul înregistrat ieri de Universitatea Craiova în faţa echipei CS Otopeni.

Am senzaţia că jucătorii Craiovei i-au luat la preţ de matineu pe cei de la Otopeni. Altfel nu se poate explica. Dacă ar fi să ne luăm după joc, am cîştigat un punct, dar dacă ne uităm în clasament, am pierdut două.

Nici nu mă gîndeam că nu cîştigăm meciul. Jucătorii au început jocul cu un gol marcat rapid, apoi uşor-uşor s-au retras, nu ştiu pe ce considerent, au cedat mijlocul terenului. Am primit ambele goluri din faze fixe În ultimii doi ani, numai aşa primim goluri. În mod normal, o echipă precum Otopeni trebuia să plece cu 3-4 goluri de la Craiova. Am pierdut două puncte prosteşte, puteam să ne apropiem de primele locuri”, a mai spus Balaci la Recursul Etapei.

Lasă un comentariu