Stadionul Dinamo ar putea fi suspendat între douã şi patru etape pentru incidentele de la derby

FC Dinamo ar putea evolua cu porþile închise între douã şi patru etape şi ar putea primi o amendã între 20.000 şi 80.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la partida cu Steaua, scor 1-1, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, au declarat, luni, surse din cadrul FRF.

Comisia de Disciplinã a FRF va analiza, miercuri, incidentele de la aceastã partidã.

În funcţie de ce scrie în raport, Dinamo riscã o suspendare de minim douã etape şi maxim patru şi o amendã cuprinsã între 20.000 de lei şi 80.000 de lei. Se vor judeca atât aprinderea torţelor, cât şi aruncarea acestora, dar şi aruncarea altor obiecte„, au declarat sursele citate.

De asemenea, sursa citatã a menţionat cã Jandarmeria poate sã cearã FRF ridicarea dreptului de organizare a meciurilor de pe teren propriu ale grupãrii dinamoviste, dar acest lucru nu ar mai conta în cazul în care Dinamo ar primi o suspendare de minimum douã etape din partea Comisiei de Disciplinã.

Suporterii dinamovişti de la „Peluza Sud” au aruncat torţe şi petarde în sectorul rezervat susþinãtorilor stelişti, iar la începutul reprizei a doua, fanii de la „Peluza Cãtãlin Hâldan” au incendiat trei steaguri ale galeriei Steaua, capturate înaintea partidei. De asemenea, suporterii dinamovişti au aruncat cu diverse obiecte înspre teren.

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, sîmbãtã, pe teren propriu, în compania echipei Steaua, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Spune-ti parerea aici!

Lasă un comentariu