Biker’s Club Otopeni deschide sezonul de vanatoare de motociclisti

Vineri, 7 noiembrie, in Biker’s Club Otopeni motociclistii vor fi “vanati” in cadrul concursului Mister Moto. Concurentii vor trebui sa demonstreze ca poseda atat abilitati de motociclisti adevarati cat si un simt al umorul bine dezvoltat. Seara se va desfasura in ritmuri de blues si rock sustinute live de trupa AD HOC, care va oferi in fiecare seara de vineri concerte live, exclusiv in Biker’s Club Otopeni.

“Vanatoarea” va avea loc incepand cu ora 20.00, iar “vanatul” va fi supus unor probe de abilitati si talente speciale precum si de cunostinte tehnice. Supravietuitorii vor fi sacrificati publicului in cadrul after party-ului unde vor trebui sa suporte asaltul fanelor, riscand astfel sa fie vanati pana la extinctie.
Trupa AD HOC, infiintata in anul 1998, imbina stiluri inrudite cum ar fi: disco, funk, blues si rock iar in prezent lucreaza deja la primul album. Trupa abordeaza un gen muzical foarte cerut in ultima vreme si inca insuficient oferit pe piata muzicala romaneasca, care aduce un aer proaspat pe scena showbiz-ului romanesc si o stare de buna dispozitie in inimile ascultatorilor.

Situat pe DN1 la iesirea din Otopeni, Biker’s Club este kilometrul zero pe harta pasionatilor de motoare, care gasesc aici o atmosfera relaxata si un loc in care toti impartasesc aceleasi valori si pasiuni. Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor si le ofera acestora un cadru in care pot fi ei insisi, o parcare sigura si mancare buna, sa-i tina la drum lung.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Telefon: 021 411 80 74
I(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.bikersclub.ro

Lasă un comentariu