DjSuperStore te face DjSuperStar

A inceput o noua sesiune de cursuri pentru DJ, in Bucuresti. Pe durata a 2 saptamani, ai 10 sedinte de training. Incepi cu notiunile elementare si termini cu aranjatul pieselor pentru o seara in club.

Pentru mai multe detalii te asteptam pe www.djsuperstar.ro , si inscrie’te online.

“DjSuperStar’ este un curs pentru acele persoane care vor sa guste magia de a fi DJ.

Printre principalele obiective ale training-ului se numara transformarea pasiunii coplesitoare dar complet nepractice pentru muzica, intr-o activitate profesionala, documentata din punct de vedere teoretic, si orientata in mod direct spre conturarea unor noi perspective ocupationale bazate pe profit.

Vom vorbi in cadrul acestei sesiuni de pregatire despre o activitate puternic intuitiva, guvernata de improvizatii si emotii, dar in acelasi timp caracterizata de o intelegere profunda a lucrurilor care fac oamenii sa vibreze.

Durata desfasurarii acestui curs este de 10 sedinte, a cate 2 ore . Participantii vor fi pregatiti individual, zilnic, in decursul a doua saptamani, iar sesiunea de pregatire va incepe cu ementele de baza ale activitatii pe care viseaza sa o practice.

Vor lua contact pe acesta cale cu nivelul impresionant de pregatire necesar pentru a deveni DJ, daca viseaza la stralucirea, banii si celebritatea acestui tip de activitate, si vor lua de asemenea contact cu munca pe care se bazeaza atingerea visului lor.

Pentru ca acum avem prea multi tineri supra entuziasmati, plini de ambitie, care pocnesc in fata sperantelor de viitor, de acum ei urmeaza sa fie Dj-i adevarati care pun muzica pentru dansatori adevarati :

Noi le vom arata cum sa o faca invatand si muncind!

inscriere

Inscrierile pentru DjSuperStar se fac incepand cu 10 noiembrie 2008 iar pretul cursului este de 300 euro. Acest cost include pregatirea teoretica si practica alaturi de trainneri nostrii, in 10 sedinte a cate 1,5 ore, recomandarea DjSuperStar catre CPPC pentru sustinerea examenului de atestat si pregatirea dosarului pentru examen.

desfasurarea cursurilor

Pregatirea practica a cusantilor se va face pe echipamente profesionale Pioneer, Technics, Sennheiser, de ultima generatie, atat alalogice ( pick-uri ) cat si digitale ( cdplayere, mixere, efectoare ).
Organizarea cursurilor se va face in functie de programul cursantului si de activitatiile acestuia de luni pana vineri intre orele 09.00-18.00 .

Trainerii acestui curs vor fii doi dintre finalistii competitiei Heineken Thirst 2008, Thornado si Proof. Doi DJ cu experienta atat pe latura de DJ cat si cea de productie muzicala, si cu un trecut puternic accentuat in inductria romaneasca a muzicii electronice.

Pe parcursul celor 10 zile de formare, participantii la curs vor beneficia atat de fundamentarea teoretica necesara, cat si de a exersa tehnicile de mixare pe aparatura de ultima generatie. Programa fiecarui cursant a fost intocmita de persoane specializate, astfel incat sa fie prezentate participantilor cat mai multe aspecte cu privire la ocupatia de DJ.

Structura cursului permite acumularea de informatii pornind de la cunostinte elementare, beatmatching, cue, break, etc, pana la modalitati de obtinere a contractelor si strategii de promovare a creatiilor proprii. Fiecare dintre sectiunile specifice va fi prezentata cu sprijinul unuia dintre traineri, fiind introduse astfel tips & tricks derivate din experienta personala a acelor artisti care au devenit renumiti in domeniu.

Toate notiunile necesare acestei ocupatii sunt cuprinse in acest curs, de la beatmaching la conectarea adecvata a cablurilor pentru echipamentele folosite; de la secretele punerii in scena a unui spectacol adevarat si pana la tipuri de contracte uzuale in bransa; cursantilor li se vor expune prin intermediul acestui curs informatiile acumulate de alti profesionisti in ani intregi de experienta.

In fuctie de abilitatiile si de experienta dobandita pe parcurul celor 10 zile de tarining, cursantii care vor dovedii un potential ridicat pentru profesarea in domeniu, acestia vor fii sustinuti de catre DjSuperStar pentru a avansa si li se va oferi o sansa pentru a deveni cunoscuti, si pentru a semna un contrat de reprezentare cu una dintre cele mai cunoscute agentii de booking.

capitole

• Cadrul general al ocupatiei
• Instructiuni elementare technice si practice
• Cunostinte musicale
• Technica de beatmaching
• Selectarea muzicii
• Creearea unui set
• Elemente de productie muzicala
• Auto evaluare si 1h set

final

La sfarsitul training-ului, cursantii vor primi cu titlu de acreditare o Recomandare pentru Sustinerea Examenului de Atestat Pentru Desfasurarea Activitatii de DJ, din cadrul CPPC (‘Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura’).
Recomandarea mai sus mentionata este recunoscuta de Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura, si scuteste posesorul sau de drept de efectuarea cursului din cadrul CPPC.
Organizatorul va oferi de asemenea la incheierea cursului asistenta necesara pregatirii dosarului pentru Examenul de Atestat Pentru Desfasurarea Activitatii de Dj, din cadrul CPPC.

DjSuperStar – Cursuri PREMIUM de DJ.

Lasă un comentariu