MAJOR SOFT DARTS la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ

Sâmbătă, 8 noiembrie 2008, ora 11:30 DUBLIN IRISH PUB vă invită la ultimul turneu MAJOR SOFT DARTS de dinaintea MASTERSULUI.

Participând la MAJOR SOFT DARTS la Dublin Irish Pub aveți șanse de calificare la MASTERS. Se va juca Soft Darts, 501, Ieșire la Dublă și Cel mai bun din 7 meciuri acordându-se puncte FDR – 3XStandard și premii de peste 2.000 de euro participanților. Sponsori oficiali Metaxa și Budweiser Budvar. La concurs se pot înscrie numai membri licențiați Federația de Darts din România. Înscrieri în Federația de Darts din România se pot face și în ziua concursului. Mai multe informații găsiți pe www.dublinpubms.ro și www.frdarts.ro.

Despre Dublin Irish Pub

Dublin Irish Pub înseamnă un loc în care te simți bine, atât dimineața la o cafea, la prânz sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică. Meniul nostru cuprinde feluri de mâncăruri din cele mai variate, toate realizate cu multă pasiune și personalitate de către bucătarul nostru – Salvatore Inocenti.
Și pentru că mâncarea bună merge cu o băutură bună le oferim clienților noștri multă bere, vinuri alese, o gamă foarte largă de wiskey, cocktail-uri, băuturi alcoolice și nealcoolice.
Ce ne caracterizează cel mai bine este veselia și buna dispozție. Dovadă stau concertele, petrecerile tematice, stand-up comedy-urile și petrecerile corporate organizate la Dublin Irish Pub.

Dublin Irish Pub
str. Mihai Viteazu nr. 31
Tîrgu-Mureș, jud. Mureș
Rezervări la 0265-211.200

Lasă un comentariu