MINIGOLFUL – investitie profitabila pentru agrementul turistic romanesc

Minigolful, activitate de vacanta indragita de persoane de toate varstele, este din ce in ce mai des intalnit in hotelurile si parcurile din Romania.

City Golf Romania este primul distribuitor de piste de minigolf din Romania si sustinator al procesului de dezvoltare a industriei de agrement turistic din Romania.

In acest sens, City Golf Romania a montat in doar cateva luni de la intrarea pe piata romaneasca, terenuri de minigolf in hoteluri si parcuri din Eforie Nord (Hotel Europa 4*), Mangalia (Tabara de Tineret), Tusnad (Pensiunea Iris) etc.

Beneficiile constatate de clienti au fost:
• Cresterea veniturilor prin introducerea Minigolfului in oferta de servicii turistice
• Cresterea veniturilor complementare Minigolfului, precum cele provenite din alimentatie
• Cresterea numarului de clienti si fidelizarea acestora, precum si atragerea de clienti noi datorita faptului ca Minigolful este un sport foarte apreciat, ce poate fi practicat atat de copii, cat si de persoane in varsta
• Garantia unor produse de calitate, rezistente in timp si la intemperii, realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate ale UE si ale normativelor internationale din domeniul turismului si agrementului turistic, fiind omologate de World Minigolf Federation.

Din punct de vedere financiar, pistele de minigolf reprezinta o investitie amortizabila in cel mult 1-2 ani, devenind veritabile generatoare de profit si dezvoltand totodata si alte activitati comerciale si de alimentatie publica conexe. Durata medie de viata fara cheltuieli majore pentru intretinere este estimata la 5-8 ani, iar rata profitului pe aceasta activitate devine astfel deosebit de motivanta.

Produsele City Golf Romania – piste de minigolf, crose, mingii, obstacole traznite, toate in diverse variante si modele – pot fi vazute si testate in cadrul Targului International EXPO SPORT si AGREMENT, Pavilion 45, stand 02, in perioada 23-26 octombrie 2008.

CITY GOLF ROMANIA este unic distribuitor pentru Romania si Bulgaria al produselor firmei City Golf AB Suedia.

Firma suedeza este prima companie de profil din Europa, fiind infiintata cu peste 64 de ani in urma. Totodata firma face parte din prestigioasa asociatie World Mini-Golf Federation.

Produsele oferite de CITY GOLF ROMANIA sunt piste de minigolf pentru agrement si competitie, realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate ale UE si ale normativelor internationale din domeniul turismului si agrementului turistic, fiind omologate de WM-GF.

Lasă un comentariu