S-a inchis cel mai mare dealer Lamborghini din lume

Dealership-ul Lamborghini OC (SUA) a fost inchis fara explicatii, in conditiile in care acesta vindea peste target.

Cel mai mare dealer Lamborghini din lume, Lamborghini Orange County (SUA), si-a inchis ieri portile fara niciun fel de explicatie din partea oficialilor marcii. Administratorul acestui dealership si al showroom-urilor aferente, Vik Keulyan, unul dintre cei mai bogati oameni din industrie, a decis sa nu comenteze decizia. „Nu pot sa vorbesc”, a anuntat Keulyan, jurnalistii fiind lamuriti partial de oficialii Grupului VW, care au anuntat motivul inchiderii Lamborghini OC: „proasta gestiune si deciziile nepotrivite ale conducerii”.

Explicatiile VW sutn cel putin ciudate in conditiile in care, conform declaratiilor anterioare ale lui Keulyan, acest dealership a reusit sa vanda „circa 10% din intreaga productie Lamborghini anuala, adica in jur de 240 de unitati anual”. Mai mult, intr-un interviu acordat unei publicatii locale in luna iunie a acestui an, Keulyan declara ca „luna aprilie 2008 a fost mai buna, ca vanzari, decat aceeasi luna a anului precedent. Alti dealeri refuza masini iar noi le luam, le vindem si facem profit”.

Printre clientii dealerului Lamborghini din Orange County se numarau celebrii jucatori de baschet Kobe Bryant si Dennis Rodman sau artisti precum Elton John, Sharon Stone, Eric Roberts si Luke Perry.

Lasă un comentariu