Oana Zăvoranu: „Toate sclerozatele şi tâmpitele îşi dau cu părerea despre problemele din familia mea”Cum comentati?

Soţia lui Pepe e mai periculoasă decât ne-am fi imaginat. Ieri, ea a fost invitată în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu de la Kanal D, unde a făcut mare scandal. Pentru că în show-ul lui Bahmu- cei din public pot să adreseze întrebări invitaţilor, o doamnă a îndrăznit să o tragă la răspundere pe Oana vizavi de procesul pe care aceasta îl are cu mama ei.

Atât i-a trebuit Oanei! S-a aprins precum un foc de paie şi până nu a umilit-o pe doamna din public, nu s-a lăsat. „Toate screlozatele au început să îşi dea cu părerea despre problemele legate de familia mea. Sunt lucruri pe care nimeni nu le ştie, aşa că, nu înţeleg ce o freacă pe ea grija de ale mele? Poate lumea zice că sunt afurisită, dar nu e aşa. Când un om e obraznic, nesimţit şi impertinent cu mine, mi se pare normal să ripostez. La răutate, răspund cu şi mai multă răutate. Niciodată nu am fost prima care dă, însă, dacă o persoană aşteaptă respect din partea mea, să mă respecte întâi!“.

sursa

http://www.atac-online.ro/07-11-2008/Oana-Zavoranu-Toate-sclerozatele-si-tampitele-isi-dau-cu-parerea-despre-problemele-din.html

Lasă un comentariu