Tânără de 24 de ani în stare gravă, după ce a fost bătută şi jefuită de 335.000 de euro

O tânără de 24 de ani din Hârşova, Constanţa, se află internată în stare gravă la spital, după ce a fost bătută de autori necunoscuţi, care purtau cagule, şi care au sustras dintr-un seif pe care femeia îl avea în locuinţă peste 700.000 de lei şi 140.000 de euro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, a declarat, marţi, că atacul asupra femeii s-a produs luni după-amiază, în timp ce Adriana Socaci, de 24 de ani, din Hârşova, se pregătea să intre în locuinţă.

Inspector Radu Croitoru precizează că femeia a fost împinsă în interiorul apartamentului de persoane necunoscute care purtau cagule şi mănuşi.

Prin violenţă şi ameninţări, ei au determinat-o pe aceasta să le dea cheia de la o casă de bani care se afla în sufragerie. Necunocuţii au sustras din seif suma de 140.000 de euro şi 720.000 de lei (aproximativ 195.000 de euro). Tânăra a fost transportată la spitalul din Hârşova, iar de aici transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr.Florian Stoian a afirmat că pacienta se află internată la secţia de terapie intensivă unde va fi ţinută sub supraveghere medicală. Ea a fost diagnosticată cu fracturi costale multiple, contuzie abdominală, traumatism toracic şi traumatism cranio-facial. Inspectorul Radu Croitoru a mai precizat că femeia a fost atacată de două sau trei persoane, iar banii aparţineau concubinului tinerei care este om de afaceri. Ancheta este continuată de poliţiştii de la Investigaţii Criminale care încearcă să îi identifice pe autorii atacului.

Lasă un comentariu