Organizaţiile europene critică România pentru condiţiile mizerabile din grădinile zoologice.Ce spuneti?

Organizaţiile pentru protecţia animalelor din Europa pun România la zid pentru condiţiile mizerabile din grădinile zoologice. Acestea au tras un semnal de alarmă la Bruxelles şi au dat ţara noastră ca exemplu negativ în ceea priveşte protecţia animalelor în captivitate.

Organizaţiile europene au prezentat imagini cutremurătoare din grădinile zoologice din Bulgaria, Spania şi mai ales România. Acestea au fost văzute şi de un eurodeputat român.

”Ştiu că în ţara mea există anumite probleme. Ştiu că avem o mulţime de grădini zoologice, deşi recunosc că am fost surprins când am primit de la dumneavoastră numărul exact al grădinilor. Voi fi eurodeputatul care va finanţa traducerea proiectului în limba română”, a precizat Magor Imre Csibi.

Reprezentanţii organizaţiilor pentru protecţia animalelor din Europa spun că din cauza foamei şi a lipsei de spaţiu, animalele în captivitate ajung să se automutileze.

http://www.realitatea.net/organizatiile-europene-critica-romania-pentru-conditiile-mizerabile-din-gradinile-zoologice_389196.html

Lasă un comentariu