Poliţiştii spun că intră în grevă dacă nu primesc salarii mai mari.Ce parare aveti?

Poliţiştii spun că nu vor mai face ore suplimentare în perioada alegerilor dacă Parlamentul nu adoptă legea ce prevede majorarea salariilor poliţiştilor cu 10%.

 

I-am adresat o scrisoare şefului Camerei Deputaţilor în care i-am cerut să ne dea un răspuns în legătură cu situaţia acestei legi şi nici până astăzi (miercuri n.r.), când au trecut cele 30 de zile legale, nu am primit un răspuns în acest sens. Am înţeles că legea este blocată la Cameră de către Bogdan Olteanu, la cererea colegului său, ministrul Economiei Varujan Vosganian. Dacă nici până joi nu vom primi un răspuns, vom decide să nu mai asigurăm orele suplimentare la alegeri”, a spus comisarul Marin Gruia.

„Poliţiştii au ajuns să care sacii şi să păzească secţiile, în condiţiile în care nicăieri în Uniunea Europeană nu se întâmplă acest lucru. Am acceptat până acum să facem ore suplimentare, deşi nu ne-au fost plătite, însă din acest an nu se va mai întâmpla acest lucru. Ţin să-i avertizez pe poliţiştii care nu vor respecta decizia conducerii SNPPC că sindicatul nu va face demersuri la MIRA pentru plata acestora”, a mai spus liderul sindical.

 

http://www.realitatea.net/politistii-spun-ca-intra-in-greva-daca-nu-primesc-salarii-mai-mari_389201.html

Lasă un comentariu