Tarifele pentru publicarea actelor in Monitorul Oficial

Prin hotararea nr. 11/2008, Camera Deputatilor a modificat anexa hotararii nr. 10/2008 ce stabileste tarifele percepute pentru publicarea actelor in Monitorul Oficial, in 2009.

Astfel, pentru pierderi de acte, schimbari de nume, citatii emise de instantele judecatoresti, publicate in Partea a III-a a Monitorului Oficial, se va incasa o taxa de 20 de leipentru o pagina de manuscris ( 2000 de semne, inclusiv spatiile ).

Tot pentru acte publicate in Partea a III-a a Monitorului, cum ar fi citatii la care numarul persoanelor este mai mare de 1, ordonante ale judecatoriei privind pierderea, sustragerea sau distrugerea cecului ca instrument de plata, a cambiei si a biletului la ordin, se va aplica o  taxa de 70 lei pentru pagina de manuscris.

Publicarea extrasului-cerere pentru dobandirea sau renuntarea la cetatenia romana, se va taxa, conform hotararii, cu suma de 90 lei pentru un anunt.

Pentru publicarea integrala sau in extras a incheierilor judecatorului delegat pentru autorizarea constituirii societatilor comerciale si de inmatriculare a acestora, precum si publicarea incheierilor de rectificare, in extras, se va percepe o taxa de 31,5 lei pentru o pagina de manuscris.

De asemenea, publicarea celorlalte acte prevazute de Legea 31/1990 privind societatile comerciale se va taxa cu suma de 100 lei pentru o pagina de manuscris.

Hotararea prevede, de asemenea, o taxa de 31,5 lei pentru o pagina de manuscris in cazul publicarii incheierii judecatorului delegat de inmatriculare a societatii cooperative

Mai mult, pentru publicarea celorlalte acte prevazute de Legea nr. 1/2005 privind organizarea si functionarea cooperatiei , se va percepe o taxa de 100 lei pentru o pagina de manuscris

Lasă un comentariu