In sabii sa ne taiem sau in comentarii sa ne impungem?

Va vine sa credeti sau nu, intre autoproclamatii interlopi din  Bucuresti e ditamai razboiul virtual!  Primul click a fost dat de politisti, in urma cu aproximativ o luna. Pe-atunci, mai multi membri ai clanului Burtea au fost arestati.

Sare pe rana ar fi pus recidivistul Zabar Ciumaru, copil rebel al spitei, care l-a talharit pe unul dintre apropiatii lui Sile Pietroi. Organul public dixit! 

De-aici pana la bombardamentul cu date n-a mai fost cale lunga.  Plictisiti, probabil, de atatea lupte cu sabii si topoare sau de schimburi de pumni deloc bazate pe intelegenta, interlopii s-au instalat frumusel in fata calculatorului si au dat drumul la amenintari. Din tastatura. Haideti sa vedem ce a iesit!

MOTROACA (actul I): „Bai fratii FORTZA de la bobesti..o sa dea draci peste voi…ati bagat pe Zabar la puscarie pt. un pumn. De ce va amestecati voi in dusmanie singuri..se foloseste fraieru de voi” 

(pauza pentru aplauze, intra in scena vecina lui Motroaca)

AMALIA: „Locuiesc pe strada Peles si sunt vecina lui Badila (Motroaca). Bai fratilor chemati Protectia Copilului, omul isi maltrateaza copilul si sotia…acest om nu merita sa traiasca.” 

(Capul lui Motroaca vrem!)

BUTOI: „Motroaca o sa te opresti tu o data, dar bine de tot. Ai grija in ce te opresti sa nu cumva sa dai in ceva ce se sparge greu, un zid, un gard de fier sau niste zabrele pe la Jilava.” 

GAINA (actul I): „Am un mesaj pentru toti baietii dupa str.peles (n.r. strada lui Motroaca) si am sai si nominalizez pe cativa sokatu florisca robert inklusiv vali care spunea ca e varul meu sorin bebitu daca va deranjez sau vam deranjat vreodata sau poate nu va place fata mea spuneti si cumpar eu o pereche de manusi si iau una si pentru voi fara sa se amestece nimeni nici astia lu burtea nici politia nici nimeni si facem un box chiar daca eu ar trebui sa boxez la alta categorie sau poate vreti sa faceti cu fratemiu ca e mai mik.”

(Amenintarea lui Gaina nu se propaga in van…)

VISINICA: „Mai Georgica (personaj despre care nu stim mare lucru) intreabal mai bine pe gaina cand il trimite scumpi prin tara cine doarme cu sotia lui gaina oare?”

(Asadar, este pusa la incercare linistea conjugala a aceluiasi Gaina…)

http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/in-sabii-sa-ne-taiem-sau-in-comentarii-sa-ne-impungem.html

Lasă un comentariu