De asemenea, clubul Rapid a fost sancţionat contravenţional cu suma de 80.000 de lei de Jandarmeria Capitalei, la data de 12 noiembrie, pentru nerespectarea obligaţiilor ce revin organizatorilor de competiţii sportive la meciul cu Steaua, conform Legii nr. 4/2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei în sport.

La meciul Rapid-Steaua, fanii giuleşteni au aprins mai multe torţe şi au aufişat bannere cu caracter obscen la adresa rivalilor din Ghencea. La rândul lor, suporterii Stelei au aruncat trei petarde spre Tribuna 0 a stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu.

Celelalte hotărâri luate de Comisia de Disciplină a FRF:

Jucători sancţionati cu suspendare şi cu penalitate sportivă: Daniel Bălaşa  (jucător, FC Argeş) – 1 joc + 700 lei; Salif Nogo (jucător, Oţelul Galaţi ll) – 1 joc + 150 lei; Bogdan Onuţ (jucător, Poli Iaşi) – 1 joc + 3200 lei ;

Meciul Rarăul Câmpulung Moldovenesc-Politehnica Iaşi II, 0-2 pe terenul de joc, a fost omologat cu 3-0 pentru echipa gazdă, deoarece formaţia oaspete a folosit un jucător în stare de suspendare, Andrei Despan, care avea 4 cartonaşe galbene.