TĂRICEANU AR PUTEA RATA PARLAMENTUL

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu este foarte aproape de a completa lista marilor perdanţi de la alegerile uninominale deoarece riscă să nu obţină mandatul de parlamentar

După numărarea voturilor din Ilfov, judeţul unde a candidat Tăriceanu, clasamentul a arătat contrar aşteptărilor. Premierul, deşi s-a clasat pe locul întâi în colegiul său, nu a obţinut cel mai bun scor dintre candidaţii PNL. Cel mai bun scor PNL pe Ilfov a fost obţinut de Ştefan Thuma în colegiul numărul 3.

Acesta a avut 10.139 de voturi, în timp ce Tăriceanu a avut 10121. Dintre cele patru mandate de deputat de Ilfov PSD, PDL şi PNL obţin câte unul, cel dea-l patrulea urmând să se distribuie la faza naţională.

Colegiul 1 a fost câştigat de Gabriel Oprea (PSD), iar colegiul 2 de Marin Mircea (PDL). Cel de-al treilea a revenit liberalilor pentru Ştefan Thuma deoarece dintre candidaţii PNL a avut cel mai bun scor. Cel de-al patrulea mandat pentru colegiul 4, unde a candidat Tăriceanu a rămas nedistribuit la faza pe judeţ.

 

sursa

http://alegeriparlamentare2008.ro/emain/articolul/830728/TARICEANU-AR-PUTEA-RATA-PARLAMENTUL

 

 

avocat@coltuc.ro

www.coltuc.ro

Lasă un comentariu