Popoviciu si Badea si-au extins afacerile

După ingineriile Băneasa si Parcul Tineretului, Gabriel Puiu Popoviciu se pregăteste să mai tragă un tun. Pentru aceasta si l-a luat ca partener pe cumnatul său, presedintele dinamovist Nicolae Badea, si împreună au

început lucrările de amenajare a unui restaurant fast-food în Gara de Nord. Cei doi au închiriat printr-o suveică, de la CFR SA, un spaţiu de 650 de metri pătraţi din Gara de Nord, prin aceeasi manevră „de asociere“ folosită si în cazurile Băneasa si Tineretului. Si pentru că potenţialul zonei este excepţional, cei doi cumnaţi urmăresc betonarea afacerii si încearcă să forţeze extinderea perioadei de valabilitate a contractului de închiriere de la doi la 20 de ani.
Gabriel Puiu Popoviciu a intrat în Gara de Nord. Nu singur, ci cu partenerul său de afaceri si, totodată, cumnatul său, Nicolae Badea. Împreună au obţinut controlul asupra unui spaţiu de 650 de metri pătraţi si vor să construiască un restaurant fast-food sub sigla KFC, chiar la iesirea dinspre Calea Griviţei a Gării de Nord. Locaţia acaparată de cei doi are un vad excepţional si, pe lângă avantajul deverului, are si un preţ de închiriere stimulativ: 24 de lei/mp pe lună. Cum au reusit cei doi această manevră? Printr-o operaţiune de asociere de tip suveică.

Asocierea, cea mai facilă cale de păcălire a legii
Pe 6 aprilie 2007, prin contractul de închiriere nr. C/157/2007, compania Dai Shes Impex SRL a închiriat în staţia CF Bucuresti Nord un spaţiu de 400 de metri pătraţi (o parte din clădirea fostului bufet expres) pentru restaurant, fast-food si comercializare articole de îmbrăcăminte, si un teren de 385,65 metri pătraţi care permitea accesul autovehiculelor pentru aprovizionarea cu mărfuri.

 

sfin

Lasă un comentariu