Cântăreaţa Sonia Trifan a revenit în centrul atenţiei datorită scandalului în care este implicată fără voia ei, împreună cu Celia şi Costi Ioniţă.

Se pare că cel din urmă ar fi vândut aceeaşi piesă celor două soliste evident, cu mici modificări. Astfel, fetele s-au trezit că interpretează aceeaşi melodie, fără ştirea lor. Însă, până când se va găsi o soluţie pentru această problemă,

Sonia îşi vede în continuare de treburile ei. Mai precis, ea va poza pentru catalogul unei firme celebre care îşi va deschide primul magazin în România peste câteva săptămâni. Apoi, pentru că are o pasiune pentru tot ceea ce înseamnă design, îşi va lansa propria colecţie de rochii de seară, adresată în special doamnelor şi domnişoarelor care se află frecvent în lumina reflectoarelor

 

atac

Un comentariu la „Cântăreaţa Sonia Trifan a revenit în centrul atenţiei datorită scandalului în care este implicată fără voia ei, împreună cu Celia şi Costi Ioniţă.”

  1. Sonia este o senzationala aparitie in show bizzul asta de cacao.Nu trebuia sa-si asocieze numele cu cel al manelistului in trecut.Costi e o rusine ptr muzica romaneasca.

Lasă un comentariu