Bagata in mormant de incompetenta medicilor!

ACCIDENT - VICTIME O comisie din  Ministerul Sanatatii face ancheta la spitalul judetean Satu Mare in urma acestui caz. Comisia este condusa de subsecretarul de stat Raed Arafat.

 

Trimisa acasa de medicii de la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPI), dupa doua zile petrecute pe holurile spitalelor si o noapte in salonul de garda, Cornelia Bozga a murit cu zile la 71 de ani. Fiul femeii spune ca desi a acuzat dureri de inima si suferea de mai multe boli, femeia nu a fost tratata corespunzator.

Ajunsa la ora 12.35 la Urgente, medicii i-au pus diagnosticul puseu hipertensiv, insuficienta cardio-circulatorie decompensata si fibrilatie atriala cronica, dupa care a fost trimisa la Spitalul Judetean II, unde a fost consultata de medicii de garda de la Cardiologie.

A doua zi, femeia fost revazuta de medicii de la Urgente, care i-au eliberat o reteta si au trimis-o acasa. Femeia era vizibil bolnava si se plangea ca medicii nu o baga in seama.

Acuza dureri si spunea cu lacrimi in ochi ca medicii nu i-au facut nimic ca sa se simta mai bine. Marti seara, aceasta murit, in casa sa din Tatarasti.

Acest caz survine la putin timp dupa ce un barbat din Slatina a fost plimbat cateva ore la mai multe sectii din spitale si in cele din urma a murit.

Lasă un comentariu