In cauze identice, aceeasi instanta a dat solutii total opuse

Magistratii admit ca au gresit, dar hotarârea ramâne definitiva si irevocabila. Presedintele Curtii de Apel Bucuresti, Nicolae Florescu, recunoaste consternat ca la Sectia a VIII-a de Contencios Administrativ si Fiscal au fost

pronuntate doua sentinte contradictorii în cauze similare. EVZ a descoperit ca judecatorii instantei au solutionat în mod diferit doua actiuni similare intentate împotriva Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de catre Asociatia Magistratilor din România (AMR), respectiv de Uniunea Nationala a Judecatorilor din România (UNJR). Ambele aso ciatii profesionale ale ma gis tratilor au contestat la Curtea de Apel Bucuresti o hotarâre a CSM care prevedea ca mapa profesionala a judecatorilor si procurorilor poate fi fa cuta publica. AMR a obtinut câstig de cauza, UNJR – nu!

Sursa: Evz

Un comentariu la „In cauze identice, aceeasi instanta a dat solutii total opuse”

  1. si la Bacau, pe acoradare sporuri (suplimentul treptei si a postului de cate 25%)au fost date Sentinte contrare pentru acelasi tip de speta. Ne intrebam unde este aplicarea unitara a legii si cam ce trebuie sa ai si cum sa te cheme ca sa poti castiga un drept acordat altuia conform legii, insa nu si tie?

Lasă un comentariu