Popoviciu, Pitcovici si Serban vor fi cercetati in libertate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in aceasta seara, sa respinga ca nefondat recursul DNA impotriva deciziei de cercetare in libertate a fostului sef al DGIPI, Cornel Serban, a ofiterului Directiei Generale Anticoruptie,

 

 

Petru Pitcovici, si a omului de afaceri Gabriel Popoviciu, anunta Realitatea TV.

Decizia este una definitiva.

Sedinta de judecata a durat aproape noua ore, fiind audiati cei trei. Dupa pronuntarea deciziei ICCJ, Cornel Serban a declarat ca decizi curtii este “un prim pas spre aflarea adevarului, spre normalitate”.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a spus ca el a fost “o tinta pentru Ioan Motoc care a provocat aceasta intalnire, a incercat sa creeze un caz”. “Evoluta anchetei m-a determinat sa imi fie teama de fragilitatea urmaririi penale”, a mai adaugat Popoviciu care s-a declarat “pregatit” sa ii faca fata lui Gigi Becali in cazul in care acesta se va mai adresa organelor de ancheta in legatura cu terenul din Baneasa.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, luni, 30 martie, amanarea procesului, la cererea avocatului lui Serban, care a solicitat timp pentru a studia dosarul de urmarire penala.

Reamintim ca magistratii Curtii de Apel Bucuresti nu au fost de acord, in noaptea de 25 spre 26 martie, cu arestarea preventiva a celor trei, procurorii declarand recurs.

Sursa: RTV

Lasă un comentariu