Asociatia Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (TATA) si Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova au inaugurat, ieri, primul spatiu special Tata&Copilul din mediul penitenciar

22243

Acest proiect face parte din campania “Si detinutii sunt tatici”, initiata de TATA, care urmareste amenajarea, dotarea si utilarea unor spatii in care

persoanele private de libertate sa primeasca vizita minorilor cu varste de pana la zece ani. Astfel, considera Bogdan Draghici, presedintele TATA, copiii vor putea sa ia contact cu mediul penitenciar in conditii mai putin traumatizante.

Directorul PMS Rahova, Alexandru Darie, a alocat acestui proiect un spatiu de 90 metri patrati: o camera pentru tata-copil, dotata si utilata cu mobilier, televizor, player, DVD si jucarii. Manopera spatiului a fost asigurata, fireste, de detinuti, iar finantarea proiectului (patru mii de euro) a fost facuta de TATA. Camera are si o curte interioara dotata cu mobilier de gradina.

Sursa: Ziua

Un comentariu la „Asociatia Antidiscriminare a Tuturor Taticilor (TATA) si Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova au inaugurat, ieri, primul spatiu special Tata&Copilul din mediul penitenciar”

Lasă un comentariu