Steaua resimte tot mai acut efectele crizei financiare care l-a lovit din plin şi pe patronul Gigi Becali.

„Roş-albaştrii” sunt strânşi cu uşa din toate părţile din cauza datoriilor. Clubul din Ghencea a fost chemat în instanţă pentru neplata unor rate pentru autocarul de 300.000 de euro achiziţionat anul trecut! Steaua a

 

răspus ieri că va încheia acest diferend „pe cale amiabilă”. Datoria este, în acest moment, de 68.377 de lei.

Steliştii au bătăi de cap şi cu alte plăţi neonorate la timp . Jucătorii n-au mai fost remuneraţi de aproape două luni, iar fotbaliştii de la satelitul Steaua II, care au promovat recent în Liga a II-a, n-au primit nicio primă tot campionatul! „Nu ştiu când vor fi achitaţi banii. Sunt pe drum… Şi eu îmi doresc ca fotbaliştii să nu simtă că au muncit de pomană”, a spus antrenorul Leo Strizu. O altă problemă stringentă este legată de înţelegerea financiară cu MAp, proprietarul stadionului, cu care nu s-a semnat deocamdată un contract de închiriere pentru următorul sezon.
 
„Roş-albaştrii” sunt disperaţi să-şi recupereze datoriile pe care le au de încasat, fapt pentru care au reclamat clubul Catania la UEFA. Italienii n-au virat la timp două dintre ratele pentru transferul lui Nicolae Dică.

 

 

evz

Lasă un comentariu