Miron Cozma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, a declarat, joi, la Deva, că va candida, în calitate de independent, la funcţia de preşedinte al României, la alegerile din toamna acestui an.Il vei vota?

„Voi candida pentru că o mare parte a populaţiei mi-a cerut să candidez. Voi candida independent, dacă nu voi reuşi să-mi înscriu partidul (Partidul Muncitorilor – n.r.), conform legii”, a spus Cozma.

El susţine că în sondaje ar fi situat în faţa preşedintelui PSD, Mircea Geoană, dar nu a putut prezenta date în acest sens din partea unor institute de sondare a opiniei publice.

„Din datele pe care mi le-au spus unii statisticieni de la Bucureşti, în zona ‘Alţii’ s-ar părea că la ora aceasta mă aflu în faţa lui Mircea Geoană”, a precizat Cozma.

Fostul lider sindical a declarat că, în cazul în care va ajunge preşedinte al României, va „stârpi corupţia în trei luni de zile”.

„Voi stârpi corupţia. În trei luni de zile vă asigur că va dispărea corupţia în procent de 85 la sută. V-o spun de acum. A doua etapă este de a asigura, printr-o dezvoltare economică, un nivel de trai decent populaţiei. Mi-am propus un program care vizează dezvoltarea economică, începând de la agricultură către industrie, care va începe cu achiziţia produselor agricole şi se va finaliza cu industria care produce utilaje şi echipamente pentru agricultură’, a adăugat Cozma

 

libertatea

Lasă un comentariu