Se înfiinteaza Asociatia Nemultumitilor de Prima casa anunta Casa de avocatura Coltuc

Românii nu duc lipsa de inventivitate când vine vorba despre banii lor. Astfel ca în urma ultimului scandal în care au fost implicati potentialii beneficiari ai programului „Prima casa”, o parte din ei s-au hotarât sa

înfiinteze o asociatie a nemultumitilor. Printre acestia se numara atât beneficiari, cât si vânzatori de case.

În aceasta postura sunt cinci timisoreni care vor sa constituie o asociatie a nemultumitilor dupa ce si-au dat seama ca risca sa ramâna fara apartamente si fara banii achitati în prealabil proprietarilor care, în prezent, vazând ca pe piata apar tot mai multi posibili clienti, nu mai vor sa prelungeasca antecontractele. „Astept din iulie banii pe apartament, am negociat cu respectiva o suma mai mica, pentru ca era vorba sa-l ia prin acest program, dar daca pâna la expirarea contractului nu am banii, nu ma intereseaza, reziliez, ea pierde 500 de euro cât mi-a dat avans, eu o sa caut alt cumparator”, a declarat Veronica P.

În prezent, timisorenii nemultumiti de program sunt invitati sa adere la grup, scriind problemele cu care se confrunta pe adresa pentruprimacasa@gmail.com.

Sursa: EvZ

Lasă un comentariu