Ce conditii trebuie indeplinite pentru a obtine subventia pentru caldura

Ca sa te numeri printre beneficiarii subventiei pentru incalzirea locuintei in perioada 1 noiembrie 2009 – 31 martie 2010 trebuie sa indeplinesti anumite conditii. Care sunt acestea?

 

Sa ai un venit pana in 425 de lei!

Ajutorul de caldura se acorda numai persoanelor singure sau familiilor care obtin venituri de cel mult 425 de lei net pe membru.
Sa ai urmatoarele documente:

Cerere si declaratie pe proprie raspundere insotite de actele doveditoare privind numarul de persoane care locuiesc in aceeasi casa si veniturile lor!
Copii dupa cartile de identitate si certificatele de nastere, permis de sedere temporar sau permanent, pentru fiecare membru al familiei!
Adeverinta din care sa rezulte venitul net aferent lunii anterioare depunerii cererii si declaratie pe propria raspundere!
Copie dupa cuponul de pensie (daca este cazul), indemnizatie si alocatie primite cu o luna in urma!
Daca esti student trebuie sa soliciti eliberarea unei adeverinte de la facultate din care sa reiasa ca ai sau nu bursa!
In cazul in care locuiesti cu chirie vei avea nevoie de copie dupa contractul de inchiriere vizat de Administratia Financiara valabil pe perioada in care ceri ajutorul.
Daca nu ai contract de chirias trebuie sa ai adeverinta tip de la Asociatia de Proprietari in care sa fie mentionat faptul ca locuiesti la adresa respectiva, esti inscris in cartea de imobil si platesti cheltuielile de intretinere. Mentiunea este obligatorie si pentru celelalte persoane cu care locuiesti.

Sursa: Cancan

Un comentariu la „Ce conditii trebuie indeplinite pentru a obtine subventia pentru caldura”

  1. as dori sa stiu de ce se cer si copii dupa actul de propietate daca atasezi si factura de gaze la actele necesare dat fiind ca in sect 5 s-au facut atitea magarii cu actele falsificate si acesti excraci au fost mana in mana cu functionari ai primariilor va rog mult as dori un raspuns in baza legii exact va multumesc

Lasă un comentariu