Legea achizitiilor publice faciliteaza fraudele anunta Casa de avocatura Coltuc

În forma actuala exista nenumarate portite, care permit realizarea de contracte publice fara a mai fi nevoie de licitatii.Pârvan (AOAR): Compania Nationala de Drumuri a încheiat 142 de contracte, care ridica multe semne

 

 de întrebare.

Legea achizitiilor publice stârneste în continuare ample controverse. Cristian Pârvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din România a spus ieri ca patronatul urmareste de mult timp schimbarea Legii achizitiilor publice, pentru ca în actuala forma aceasta ofera foarte multe “portite” de fraudare.
”AOAR a sustinut mereu necesitatea modificarii semnificative a Legii achizitiilor publice. Constant, au fost criticate prevederi ambigue ale actualei forme a legii, prevederi care au facilitat realizarea de contracte publice fara a mai fi nevoie de licitatii publice”, a declarat Pârvan, în cadrul unei conferinte de presa.
În sprijinul afirmatiilor sale, Pârvan a oferit un exemplu concret, care dateaza de anul trecut si în care este implicata Primaria Capitalei.

Sursa: Curierul National

Lasă un comentariu