PD-L a transportat la Pitesti 20.000 de oameni din patru judete pentru mitingul lui Basescu

Traian Basescu a reusit sa adune, ieri, la Pitesti, in jur de 20.000 de simpatizanti, gratie eforturilor depuse de filialele PD-L din Bucuresti si judetele Prahova, Buzau, Dåmbovita si Arges. Reporterii Alpha TV Prahova si

Telegraful de Prahova au reusit sa surprinda in imagini febra pregatirilor de miting, filmånd tot traseul autocarelor inchiriate de democrat-liberali, de la imbarcarea in Ploiesti si Buzau påna la adunarea in Piata Vasile Milea din centrul Pitestiului. In imagini se poate vedea cum pensionarii, elevii si studentii se ingramadesc in autocare, iar pachetele de måncare puse la dispozitie de reprezentantii PD-L sunt urcate si ele in mijloacele de transport.

Cristian Boureanu si-a dus planul la indeplinire – acela de a-i aduce lui Traian Basescu 25.000 de simpatizanti la mitingul electoral de la Pitesti. Numai ca ceea ce anunta Boureanu, respectiv o manifestare de sustinere cu asa-zisi simpatizanti adunati de prin alte judete, s-a transformat intr-o “lansare de campanie regionala”, un nou concept creat de cei de la PD-L pentru a masca strangerea oamenilor ca pe niste roboti. Spunem asta pentru ca, asa cum s-a intamplat la multe alte asemenea manifestari, foarte multi nu stiau unde se duc si pentru ce. Duminica dimineata, in doua zone ale Ploiestiului, zeci de autocare asteptau imbarcarea simpatizantilor. Asa cum se poate vedea in filme, dar si in imaginile de mai jos, consilierul local Mirela Limbosanu dirija toate pregatirile – imbarcarea oamenilor, oferirea pachetelor cu hrana si a sticlelor cu apa. In momentul aparitiei camerei video, Mirela Limbosanu a inceput sa-i grabeasca pe “turistii electorali” sa urce mai repede in autobuze.
La intrarea in Pitesti, autocarele au fost oprite, iar multimea s-a deplasat, 3-4 kilometri pe jos, pana in centrul muncipiului.

gardianul

Lasă un comentariu