O firma din Timisoara a prejudiciat statul cu aproape 2 milioane euro anunta Casa de avocatura Coltuc

Procurorii din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Timisoara- au dispus trimiterea in judecata a administratorului unei firme din Timisoara, pentru evaziune fiscala, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz

de fals.

Adminstratorul fimei S.C. New Manhatan Investment SRL, nu a inregistrat in evidenta financiar contabila a acestei firme veniturile impozabile aferente unui contract comercial din iunie 2008. In baza acestei tranzactii a fost vandut catre o alta societate comerciala un numar de 20 parti sociale iar Kappler Frank Gunther si Andress Richard au vandut, catre aceeasi firma, instalatiile necesare pentru derularea activitatii de exploatare ape minerale, respectiv fabrica de imbuteliat apa si terenul aferent, toate in valoare de 11.5 milioane de euro.

Pentru a se pierde urma banilor incasati din acest contract, inculpata Demendy Aurora, fiind imputernicita de inculpatul Kappler Frank Gunther, a intocmit in fals documente contabile, in care a consemnat o serie de alte tranzactii, prin care sumele respective au fost transferate in conturile unei firmei siriene, uzand la banca de acte contabile false (contracte si facturi).

Lasă un comentariu