Avem nevoie de 100000 de semnaturi pentru infiintarea institutiei „Avocatul Animalelor” in Romania

Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel

puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

art.74 Constitutia Romaniei

6 comentarii la „Avem nevoie de 100000 de semnaturi pentru infiintarea institutiei „Avocatul Animalelor” in Romania”

  1. Bravo vouă.va susțin in totalitate.si eu sunt avocat in provincie dar la noi e mai greu.unde semnez petiția?

  2. Dati, va rog, un link mai clar si mai simplu pt semnarea acestei initiative. Multi ar semna, cu siguranta, dar poate nu au rabdare sau timp sa caute unde sa semneze. Si astfel, pierdeti un nr important de semnaturi…

  3. Sunt de acord cu initiativa dv. de infiintare a unei institutii pentru protejarea animalelor maltratate.Sunt cu adevarat niste suflete nevinovate care nu pot vorbi si nu se pot apara singure. Consider ca cei care nu au mila
    si chinuiesc aceste suflete lasate tot de dumnezeu, sunt capabili sa chinuie si sa omoare si oameni. Cinste dumneavoastra c a-ti luat aceasta initiativa si sa va ajute dumnezeu sa reusiti.

  4. Intr-o tara civilizata, integrata in Uniunea Europeana, infiintarea acestei institutii este imperios necesara. Si animalele au dreptul la aparare si la protejarea drepturilor lor.

  5. E foarte bine daca s-ar infiinta asa ceva,animalele astea trebuiesc aparate de toti dobitocii care nu mai pot respira de-un caine.

  6. Am aflat din presa (radio) despre initiativa Dvs.As dori sa stiu cum pot semna initiativa legislativa pentru Avocatul Animalelor ( unde si pana cand).
    Cu simpatie,
    Ing. Marian Vocurek
    marian_vocurek@yahoo.com
    02 martie 2010

Lasă un comentariu