Casa de avocatura Coltuc si Juridic Tv strang semnaturi pentru infiintarea institutiei “Avocatul Animalelor” in Romania.

Cerere de semnaturi in favoarea infiintarii institutiei “Avocatul Animalelor” in Romania.Casa de avocatura Coltuc doreste infiintarea institutiei “Avocatul Animalelor” in Romania.

Pentru acest demers avem nevoie de dvs.,mai précis de semnaturile dvs.

Va rog sa completati acest tabel:

1.Nume \Prenume \domiciliu \ CNP

Sunt de acord ,sub sanctiunea infractiunii de fals in declaratii, cu infiintarea institutiei “Avocatul Animalelor” in Romania.

Acest tabel se va trimite pe email:office@juridictv.ro

Pentru mai multe detalii vizitati www.juridictv.ro

Multumim

9 comentarii la „Casa de avocatura Coltuc si Juridic Tv strang semnaturi pentru infiintarea institutiei “Avocatul Animalelor” in Romania.”

  1. As dori sa va ajut mai mult.sunt avocat in Craiova si daca va pot ajuta cu ceva,cu ceea mai mare plăcere.imi trimiteri mesaj pe mail.felicitari.sper sa o faceti din dragoste pt animale si nu pt reclama.

  2. Vreau sa ma inscriu printre acei 100.000 de romani care sustin cauza cainilor dar spuneti-ne cum facem asta. Afisati un formular la vedere sau tr un email pentru a putea semna.

  3. ESTE DE LAUDAT SI DE APRECIAT CA IN SFARSIT CINEVA SE GANDESTE LA BIETELE ANIMALE CARE NU AU NICI UN FEL DE APARARE,SUNT CHINUITE DE COPII,CARE NU AU INVATAT DE LA PARINTII LOR CE INSEAMNA MILA DE O FIINTA NEAJUTORATA,LA FIECARE MAI PRISOSESTE CEVA MANCARE,DAR OAMENII SUNT EXTREM DE RAI SI EGOISTI!SA NE SPUNETI CARE SUNT PASII PENTRU A PUTEA VOTA!

  4. Sotul meu si cu mine avem 31 de catei si 3 pisoi pe care i-am salvat si de care ne ocupam. Noi si toti prietenii nostri vom semna bineinteles pentru infiintarea acestei institutii. Poate ca o data va triumfa in sfarsit si binele, toleranta decenta si dreptatea in fata cruzimii, nepasarii si rautatii semenilor nostri.
    Tot respectul, Domnule Avocat, caci iata, v-ati facut timp pentru o fapta laudabila
    Cu stima,
    Iuliana Hertzanu

  5. Doresc sa sustin infintarea institutiei „Avocatul Animalelor” si in tara noastra.Este nevoie de aceasta institutie ACUM!Va rog cum trebuie sa procedez? Tabelul de care pomeniti mai sus este deja initiat sau il intocmesc eu si il trimit la adresa de email ?

  6. FELICITARI SI VA TIN PUMNII PT. ACEASTA INITIATIVA. ESTE F. NECESARA. NECESARA SI PT. ANIMALUTE SI PT. OAMENI.CEI CE CHINUIE ANIMALELE SA FIE TRASI LA RASPUNDERE, SA SE CONFISTE ANIMALUL SA SE IA MASURILE CELE MAI DURE.DORIM CA UN CAINE SA NE APERE DAR NUL HRANIM,SI IL BATEM, DORIM CAUN CAL SA TRAGA LA CARUTA DAR FARA MANCARE SI ADAPOST,LASAT PE STRAZI SI IN CAMP, DORIM CA VACA SA NE DEA LAPTE DAR FARA SA O INGRIJIM.DUMNEZEU A LASAT PE PAMANT ANIMALE SI PASARI, SA TRAIASCA PE LANGA NOI, IAR NOI SA LE INGRIJIM MAI ALES CA AVEM NEVOIE DE ELE
    SA VA AJUTE DUMNEZEU

  7. sustin din tot sufletul aceasta initiativa .in sfarsit un pas spre adevarata civilizatie .tot ce imi doresc este sa vad in sfarsit pe cineva tras la raspundere pentru fapte de cruzime asupra sufletelor care nu se pot apara.indiferent cine va fi numit sper sa fie un mare iubitor de animale pentru a le sustine cauza in plen multumim pentru initiativa doina

  8. Apreciez si sustin initiativa dvs. In sfarsit cineva face ceva pentru animale. Ma numesc Gabriela si sunt din Bucuresti. Am 42 de ani si in prezent ma specializez in psihologie. Pot sa va ajut in demersul dvs, sunt disponibila pentru acest scop nobil. In cazul in care acceptati sau aveti nevoie de o mana de ajutor, va stau la dispozitie.
    Cu respect,
    Gabriela N.Stanciu

Lasă un comentariu