Produsele halucinogene pot fi cumparate sub forma de seminte de plante de gradina

Scandalul substantelor etnobotanice se reaprinde. Produsele halucinogene au fost interzise dar pot fi cumparate bine mersi în continuare. Si nu de oriunde, ci chiar din supermarketuri. Sub forma de seminte de plante de

gradina. Substantele pe care le contin se gasesc pe lista alcatuita de Ministerul Sanatatii.

Ipomoea Puruprea sau Morning Glory ori, pe româneste, zorele. Cresc peste tot si se gasesc în supramarket sub forma de seminte. Dar tocmai aceste seminte sunt cele mai cautate. De gradinari, în mod traditional. Dar acum si de cultivatorii de vise. Din cauza unei substante cu efecte halucinogene. O substanta care se gaseste pe lista celor interzise de curând de Ministerul Sanatatii.

La punctul 16 se spune negru pe alb – Amida acidului lisergic este un precursor pentru LSD cu efecte asemanatoare LSD, dar de o mai mica intensitate.

LSD-ul este un drog artificial. Iar LSA sau acidul lisergic care se gaseste în semintele de zorele este un precursor al drogului. Fara magazine de vise, consumatorii s-au reorientat repede. Si mult mai ieftin. Doar un leu un plic de seminte de zorele. Pe Internet au aparut deja discutiile despre utilizarea acestor plante, nu în jardiniera ci pentru consum propriu.

“Deci câte plicuri trebuie luate pentru efect deplin? … Frateee eu doar ce am luat 6 plicuri si astept sa îsi faca efectul… de fapt începe sa îsi faca efectu` :))”, se arata pe un forum. Consumatorii vorbesc pe Internet si despre efecte: “Efectul este mai slab ca la LSD”, scrie un utilizator al unui forum.

Sursa: Antena3

Un comentariu la „Produsele halucinogene pot fi cumparate sub forma de seminte de plante de gradina”

  1. in romania nu i nik legal, doar ce fura astia de la guvern! ei fac legi doar pt ei sa le fie bine, nu si pt noi restu…

Lasă un comentariu