Casa de avocatura Coltuc va ajuta sa obtineti numerar si nu actiuni la Fondul Proprietatea pentru despagubirilor cuvenite ca urmare a proprietatilor confiscate de regimul comunist

Tot mai multi proprietari ajung in instanta pentru a intra in posesia despagubirilor cuvenite ca urmare a proprietatilor confiscate de regimul comunist, motivand ca actiunile Fondului Proprietatea (FP) nu reprezinta o

solutie de despagubire.Fundatia evreiasca Caritatea a obtinut in instanta dreptul de a primi in numerar si nu in actiuni la Fondul Proprietatea despagubiri de 172.400 de lei de la statul roman, in contul a doua apartamente imposibil de retrocedat in natura, potrivit hotararii Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti din 27 ianuarie anunta Casa de avocatura Coltuc.

Asteptam dosarele dvs.Avem un onorariu unic-indiferent de complexitatea dosarului- de 1000 lei.

www.coltuc.ro

avocat@coltuc.ro

Un comentariu la „Casa de avocatura Coltuc va ajuta sa obtineti numerar si nu actiuni la Fondul Proprietatea pentru despagubirilor cuvenite ca urmare a proprietatilor confiscate de regimul comunist”

  1. In ce faza a revendicarii pe legea 10 actionati pentru a obtine cash in loc de FP? Hotarare definitiva de acordare despagubiri la FP?
    In afara de cazul Caritas mai exista alte argumente/jurisprudenta?
    Cu multumiri,
    Lionel Caron

Lasă un comentariu