Toata piata de legume si fructe din România a fost cucerita de importuri controlate de grupul Sahin.

Taranii români nu mai pot vinde nimic. În schimb, un grup de kurzi, aflat în strânsa relatie cu actuala si cu fostele puteri, escamoteaza taxele, izbutind o evaziune anuala de peste 100 de milioane de euro.

Cumparati o vânata sau un pepene în ianuarie?Cotizati la grupul Sahin. Cumparati mere verzi, rosii cherry, portocale, platiti tot la turco-românul Sahin. Vreti smochine, castraveti, salata. Tot în buzunarul lui aruncati banutii. Si de acolo, mai departe, nici nu va imaginati la cine ajung. Desi câstiga sute de milioane de euro pe an, turco-românul de etnie kurda nu apare nici între primii 300, nici între cei 500 de bogati ai României. Asta în ciuda faptului ca în materie de bani îi spulbera pe toti. Dar despre grupul Sahin nu zice nimeni nimic. Mai bine îsi taie limba. Sau pleaca din România si nu se mai uita înapoi.

Turcul Sahin a devenit cetatean român

Creierul si regele afacerii, Yuksek Sahin, cetatean turc, nascut la 15 iunie 1973 în localitatea Samandag, Turcia, fiul lui Sami si Nesibe, cu domiciliul actual în Bucuresti, Aleea Lunca Cernei nr. 5, bl. A 52, ap. 36, sectorul 6, si cetatean român din 16.08.2001 în baza unui decret semnat de Adrian Nastase, Rodica Stanoiu si Mircea Geoana, eludeaza legile statului român cu multa gratie nu prin cine stie ce inginerie financiara sofisticata, ci printr-un armonios sistem relational construit de el si de asociatii lui, în principal, cu oameni din Vama, Fisc si Politie. De la functionarii simpli pâna la cei mai înalti demnitari din respectivele structuri ale statului, toti acestia lucreaza cu spor pentru a pazi legumele importate sa nu se strice si pentru ca operatiunile financiare ale lui Sahin sa se deruleze fara zgomot si surprize.

Lasă un comentariu