Lantul de magazine Depozitul de Cal­­culatoare in insolventa

Potrivit lui Virgil Raducanu, actio­narul majoritar al Romsoft, Depozitul de Calculatoare are o sansa de scapare de 15%-20% pana in octombrie„Organis­mele mari au o capacitate de adaptare mai mica. Daca se

accentueaza criza, cam noi ur­mam, in ordine”, a declarat pentru „Financiarul” actionarul Rom­soft, ras­pun­zand la o intrebare despre even­tualul faliment al companiei.

In acest moment, Depozitul de Cal­cu­latoare se afla intr-un amplu proces de reor­ganizare in incercarea de a limita pierderile. Compania a ajuns in acest moment la un numar de 260 de salariati de la aproximativ 720 de angajati in oc­tombrie 2008. Procesul de restructurare a implicat si inchiderea mai multor ma­gazine, retailerul ajungand in prezent la 62 de unitati, de la 107 in 2008, avand in plan pentru pe­rioa­da urmatoare inchi­de­rea a inca patru-cinci magazine.

Sursa: Financiarul

Un comentariu la „Lantul de magazine Depozitul de Cal­­culatoare in insolventa”

  1. Voi stiti ce e aia insolventa sau faliment? Depozitul de calculatoare nu este in nici una dintre situatii. Sunteti avocati, nu? Pai nu se vede! Ati preluat un titlu dintr-o fituica, fara a citi si continutul articolului, care spune exact contrariul. Dar, dupa cum se vede, sunteti „profesionisti”.
    aia de la firma depozitul de calculatoare nu sunt si nici nu vor fi in insolventa, cu atat mai putin in faliment. Chiar daca multi ar dori asta, ca la ce concurenta e pe piata…

Lasă un comentariu