Ion Tamarjan, patronul agentiei Star Models, arestat

Patronul unei cunoscute agentii de fotomodele a fost arestat, zilele trecute, sub acuzatia de proxenetism. Sub paravanul activitatilor de modelling si a concursurilor de frumusete desfasurate prin toata tara, procurorii DIICOT

Bucuresti au aflat ca, in inima Bucurestiului, in luxoasele camere ale Rin Grand Hotel, functiona, de fapt, o incredibila retea de prostitutie de lux.

La sfarsitul lunii trecute, Ion Valeriu Tamarjan, de 34 de ani, directorul agentiei Star Models din Slobozia (poreclit Terra) si mana lui dreapta, Cornel Relu Costan, de 37 de ani, (patron al mai multor firme acuzate de-a lungul vremii de inselaciune) erau “saltati” de procurorii DIICOT, dupa trei descinderi simultane, la locuintele acestora si la sediul agentiei de fotomodele. Cei doi sunt acuzati ca, sub paravanul firmei Star Models, au organizat o complexa retea de prostituate de lux, femei frumoase, pe care le “livrau” unor clienti atent selectati. In functie, fireste, de bani si de interese. Surse din apropierea anchetei sustin ca “afacerea” isi avea cartierul general in Rin Grand Hotel din Bucuresti, aflat in proprietatea fratilor Negoita.

Sursa: Cancan

Lasă un comentariu