Com Nico Serv a intrat în insolventa anunta Casa de avocatura Coltuc

Distribuitorul de anvelope bucurestean Com Nico Serv, cu afaceri de 11,5 milioane de euro în 2008 si peste 160 de angajati, potrivit ultimelor date disponibile, a intrat în insolventa începând procesul de reorganizare

judiciara.

Potrivit reprezentantilor companiei, administratorul judiciar desemnat este compania Rominsolv, care mai deruleaza si procesul de reoganizare judiciara al transportatorului bucurestean CETA, aflat în insolventa dupa ce a acumulat datorii de 18 milioane de euro la finalul anului trecut.

Compania Com Nico Serv, detinuta de omul de afaceri Niculae Dorel Laurentiu, opereaza magazine si service-uri auto în Bucuresti, Brasov, Cluj si Arad.

“Decizia companiei este un raspuns rational la contextul economic dificil si la scaderea abrupta a cererii pe piata de anvelope. Reorganizarea va permite companiei sa-si eficientizeze businessul”, informeaza compania într-un comunicat.

Proprietarul companiei anuntase în urma cu aproximativ un an demararea unui proiect turistic în zona Forban din Predeal, ce presupunea construirea unor complexuri hoteliere în urma atragerii de investitii în valoare de 150 de milioane de euro, potrivit unor informatii aparute în presa la acea data.

Reprezentantii companiei nu au dat detalii suplimentare cu privire la acest proiect sau la valoarea creantelor si a principalilor creditori. În lista principalilor furnizori ai Com Nico Serv se regasasesc producatorii de anvelope Continental, Goodyear, Michelin si producatori de piese auto precum SKF sau Bilstein.

Sursa: ZF

Lasă un comentariu