Ghiocel Florin Toporas, patronul agentiei de turism Bel-Ami, anchetat de politie anunta Casa de avocatura Coltuc

Patronul firmei de turism „Bel-Ami”, Ghiocel Florin Toporas, a anuntat prin mail Protectia Consumatorului ca a falimentat si a fugit cu 16.000 de euro si 10.000 lei.Cele 21 de persoane care au achitat în avans contravaloarea

 

 

biletelor pentru vacanta s-au trezit ca rezervarile lor nu existau.

Au visat la o vacanta minunata, au platit din timp, dar s-au trezit cu ochii-n soare si cu buzunarele goale. Ajunsi la destinatie, au aflat cu stupoare ca rezervarile lor nu exista. Prin asta au trecut 21 de galateni care si-au facut din timp economii pentru a petrece un sejur departe de casa.

„Foarte multi dintre ei au platit pachetul de servicii din ianuarie, februarie, si s-au trezit abia acum ca nu exista nicio rezervare. De pilda, o persoana a platit 6.100 de euro pentru o vacanta în Thailanda”, a declarat Viorica Colgiu, comisar-adjunct la Protectia Consumatorului Galati.

Ghiocel Florin Toporas, administratorul agentiei de turism Bel-Ami, apartinând SC Alexandra Travel,  a fugit cu toti banii, lasând la sediul unitatii doar un afis prin care îti cere scuze si îi anunta pe pagubiti ca a intrat în faliment. În total, este vorba de16.000 de euro si 10.000 de euro, serviciile achitate variind între 75 de euro (un avans sejur Bulgaria) si 6.100 de euro (sejur Thailanda).

„Ancheta este în desfasurare. Dosarele sunt trimise la Serviciul Investigatii Fraude si se va întocmi proces verbal pentru fiecare reclamatie în parte”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtatorul de cuvânt al Politiei Galati.

Sursa: Adevarul

Lasă un comentariu