Casa de avocatura Coltuc lanseaza rubrica „Studenti abuzati de Spiru Haret”

Aici puteti scrie toti cei care ati fost abuzati-nedreptatiti de universitatea Spiru Haret.Nu sunt recunoscute diplomele?Trebuie sa dati licenta din nou?Aveti probleme la angajare?Casa de avocatura Coltuc vine in sprijinul dvs.

Asteptam sa ne scrieti pe adresa de email avocat@coltuc.ro sau sa comentati pe acest blog.

https://www.coltuc.ro

3 comentarii la „Casa de avocatura Coltuc lanseaza rubrica „Studenti abuzati de Spiru Haret””

  1. Oare, daca la Universitatea Romano-Americana ar fi fost studenti abuzati, ati fi pus titlul: „Studenti abuzati de Romano-Americani ?!!!!

  2. “Studenti abuzati de Spiru Haret”” ???!!!

    Imi pare rau, dar eu nu am auzit ca la sfarsit de veac al 19-lea, marele profesor Spiru Haret sa fi abuzat vreun student !
    Daca ar fi ramas din presa vremii o asa informatie, nu cred ca numele lui isi mai avea locul pe frontispiciul vreunui lacas de invatamant sau organizatii de sindicat !

  3. Fac parte dintre cei abuzati de Universitatea Spiru Haret impreuna cu Ministerul Educatiei… Nu ne-au dat informatii complete, au taraganat situatia pana s/au facut chiar doua promotii de ID, nu au iesit pe postul national ca sa ne avertizeze, au convenit sa castige fiecare partea leului (Ministerul obtine scoaterea din lista de bugetari a 15 mii de absolventi, iar Spiru ramane cu taxele luate si deci cu banii in buzunare, fara sa-si plateasca acreditarile). In schimb noi, care mai avem, majoritatea si alte slujbe, ca nu de flori de mar ne-am inscris la forma ID, suntem blocati in slujbele curente fara sa putem sa ne miscam, nu avem bani sa dam fiecare in judecata aceste foruri juridice, in plus, se practică „cumpararea” avocatului de către partea adversă, nu avem incredere în nimeni. Am subscris aici din nădejdea că mai există cineva care s-a făcut avocat doar pentru a sluji Adevărul.

Lasă un comentariu