Guvernul invita romanii sa faca sesizari anonime

Guvernul va începe combaterea muncii la negru prin amplasarea în inspectoratele de munca a unor cutii postale în care “persoanele interesate” sa depuna informatii fara sa îsi decline identitatea, obligarea angajatorilor de

 

 

a încheia contracte individuale si cresterea numarului de firme controlate, scrie Mediafax Business.

Planul de actiuni a fost inclus în Strategia nationala privind reducerea incidentei muncii nedeclarate pentru perioada 2010-2012, aprobata recent de Guvern.

Sursa: ZF

2 comentarii la „Guvernul invita romanii sa faca sesizari anonime”

  1. Dmnilor deputati, priministri si nu un ultimul rand D_ul Presedinte cum de permiteti o asemenea anomalie in tara sau de ce nu legalizati prostitutia?pt ca am ajunsa noi femeile romance sa fim privite de catre straini ca pe niste obecte sexuale.E normal una ca asta sau ce vreti sa faceti din amaratul asta de popor ?? Care sunt valorile noastre???????SI CE ROL ARE OMUL DE RAND IN SOCETATE???????
    ATI ADUS ROMANIA INTR-O SITUATIE EXTREMA
    DESTEAPTA_TE ROMANE

  2. D-le prim-ministru,sunt sotie de primar si am o observatie de facut,referitoare la salariile primarilor. E rushinos ca un primar sa aiba un salariu mai mic decat subordonatii sai! In fond si primarii sunt asimilati deminitarilor.Asadar nu primesc NICIUN spor! Iar parlamentarii sunt tot demnitari! Cum e posibil ca un primar de comuna,la raspunderea pe care o are zi de zi,sa ia un salariu de 14-15 miloane vechi? Sotul meu e om cu studii superioare! Eu nu cred ca trebuie sa aiba salariul unui parlamentar,dar nici un salariu rushinos de 1 500 de lei! Pot spune,cu mana pe inima,ca-l intrewtin eu! Toata lumea crede ca,daca esti primar,ai un salariu frumos! Se inseala lumea! Sotului meu ii este rushine sa spuna cuiva ce salariu are! ca PRIMAR!

Lasă un comentariu