Acum poti cumpara roviniete on-line

Site-ul www.rovinieta.net este un instrument rapid, simplu si eficient pentru comercializarea de roviniete (roviniete 2011, rovignete, e-matrica, vignette etc.), care reprezinta tarifele de utilizare a infrastructurii rutiere pentru

 

 

 Romania si Ungaria. Pe site puteti gasi informatii referitoare la preturi roviniete, modalitati de achizitie online sau de la punctele de distributie roviniete ale SC Speedy Driver SRL. De asemenea puteti gasi informatii referitoare la legislatia in domeniul taxei de drum, costul ro-vinietei (rovigneta, rovignieta 2011).

Serviciul de procesare comenzi online este disponibil 24 ore / 24, 7 zile / 7.

Pentru ce sunt necesare rovinietele

Rovinietele sunt necesare pentru circulatia pe reteaua de drumuri nationale, exclusiv cele aflate in intravilanul resedintelor de judete si al municipiilor, de catre persoanele fizice si juridice pentru toate categoriile de vehicule inmatriculate temporar sau definitiv in Romania si in alte state.

SC Speedy Driver SRL este distribuitor de roviniete, autorizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania(C.N.A.D.N.R.), prin contractul nr. 93/4588/07.03.2008.

Lasă un comentariu