Av.Coltuc Marius despre taxa auto:Romanii trebuie sa dea in judecata statul

Actuala taxa de poluare nu protejeaza mediul, iar toti cei care au platit-o in ultimii 5 ani ar trebui sa faca plangere, este de parere avocatul Coltuc Marius, fondator Casa de avocatura Coltuc.

 

„Taxa de prima inmatriculare, denumita acum ‘de poluare’, depaseste in multe cazuri valoarea masinii. Nu este normal. Atunci cand taxa depaseste valoarea reziduala a masinii sau depaseste cu 30% valoarea masinii, este un act discriminatoriu”.

Intrebat ar putea sa faca romanii pentru a-si recupera taxa de poluare, acesta a declarat ca trebuie sa dea in judecata statul.

 

www.coltuc.ro

 

 

 

3 comentarii la „Av.Coltuc Marius despre taxa auto:Romanii trebuie sa dea in judecata statul”

  1. buna ziua .am cumparat un opel din 1995 cu suma de 1500 de euro ,iar taxa de prima imatriculare /poluare am platit suma de 1300 de euro.cum as putea sa recuperez suma,si ce sanse de castig as avea?multulmesc

  2. Am uitat sa specific faptul ca masina a fost cumparata din Romania este vorba de un Cielo.

  3. Buna ziua.Am achizitionat o masina in anul 2007 noua Euro 3 si am platit la Trezorerie Taxa de Imatriculare in valoare de 2.024 lei.Am sanse sa castig in instatnta?Daca da, care ar fii toate cheltuielile cu procesul?Multumesc anticipat.

Lasă un comentariu