Intreaba Avocat | Intreaba un Avocat | Avocat Licitatii Juridice | Avocatul Potrivit

Intreaba avocati competenti. Inscrie cazul si intreaba un avocat despre problema ta. Ei iti vor raspunde imediat si iti vor da rezolvarea problemelor tale imediat. Apeleaza la serviciul Licitatii Juridice si vei beneficia gratuit de asistenta.

www.licitatiijuridice.ro

7 comentarii la „Intreaba Avocat | Intreaba un Avocat | Avocat Licitatii Juridice | Avocatul Potrivit”

  1. Buna ziua,
    Ma puteti ajuta, va rog cu aceste informatii?
    1.Care este regimul juridic al unei Filiale ce apartine unei Fundatii?
    2. Care este dependenta filialei de funatie?
    3. Filiala se poate transforma in sucursala?
    Va multumesc foarte mult pentru ajutor.

  2. Buna ziua, exista vreo posibilitate de a schimba numele de familie al unui copil minor? Este recunoscuta de tata, insa la 2 luni ale fetitei ne-am despartit, am custodia ei, el era obligat sa plateasca o pensie alimentara de 126 lei lunar desi nu a facut-o niciodata, nu mai am tangenta cu el de catova ani, nici macar nu mai stiu daca mai traieste. Am intrebarea asta pt ca intampin multe cazuri unde este nervoie si de tata, de exemplu acum trebuie sa o inscriu in clasa zero si imi trebuie si buletinul lui. In vara vreau sa plec cu fata in vacanta si nu stiu daca o sa pot sa ii fac pasaport fara semnatura lui. Va rog frumos sa imi dati un raspuns. Multumesc!

  3. M-am separat de sotul meu ,nu divortat ,acum 13 ani. Am construit impreuna o casa si avem doi copii. Sotul mea a decedat. In afara de copii ,poate veni la mostenire si altcineva?

  4. Buna seara , as avea si eu o problema , mama este divortata de sotul ei de 1 an de zile urmeaza partajul dar aici este problema el ar avea voie sa vina sa ia bunuri daca nu sa incheiat partajul? Pentru ca a veni si a luat din bunuri cumparate de ambi.

  5. Buna ziua am si eu o problema cu un vecin care detine mai multi stupi de albine care lea depozitat in iarna in fundul curti lui la un metru de gardul care ne desparte curtile pana acum 2 saptamani nam avut nimic in ptriva ca, nu mau deranjat de loc dar de 2 saptamani in curtea mea este peste tot numai albine mia intepat baitul am doua fetite mici gemene de 7 anii si le privesc de libertatea de a se juca in curte deoarece mieste frica sa nu le intepe si pe ele am zis sa discut cu vecinul si sa o rezolvam prieteneste am vb cu el si da las ca le iau vecine si loate au fost a zis doar asa dupa ce am discutat cu el dupa doua zile daca, am vazut ca nu ma luat in consideratie am mers la politie sa depun plangere politistul la sunat si ma asigurat ca, a doua zi o sa le ia nam mai depus plangere am mers pe mana lui a doua zi albinele tot acolo au ramas seara am mers la politie si nu era nimeni a doua zi de dimineata in jurul orei 9 la intepat dinou pe baiat care lucra la solariile din curte ca, el cu asta se ocupa din asta isi scoate venitul lunar si mam dus si am depus plangere la politie agentul mia zis ca, trebuie sa ia pe cineva de la primarie si vine sa constate la fata locului pe drum mam intalnit cu primarul si ia zis de problema mia si ce a zis agentul si mia zis ca, primaria nu are cu ce sa ma ajute ca e treba politiei si politia ce om sa ia de la primarie sai pazeasca sau ce sa faca cu ei au trecut 4 zile de atunci si nici mama politie na venit sa constate eri la intepat dinu pe baiat care a ajuns la limita rabdari daca, nu eram acasa sal calmez le dadea foc la tot am rugamintea de ami da un sfat unde sa reclam sau ce sa fac sa rezolv acesta problema ca, nu vreau sami mai intepe baiatul vrodata si sa faca vro nebunie sasi distruga viitorul pt niste politisti corupti siun vecin care nu intelege va multumesc ast raspunsul dmneavoastra cat mai urgent puteti ma puteti contacta si telefonic la nr.0767901758 va multumesc o zi buna la revedere

  6. Daca angajatorul trece la concedieri individuale succesive ( 29 de salariati pe luna) Are voie sa faca angajari in aceeasi perioada de concedieri..? Este legal..? Si daca nu este, nu atrage dupa sine , nulitatea absoluta a deciziei de concediere…. Sau care sunt sansele de a cistiga un astfel de proces intentat unitatii respective, daca concedierea se considera ilegala, considerindu-se un abuz ..

Lasă un comentariu