Gregorian Bivolaru, a cerut vineri audierea prin comisie rogatorie a clientului sau

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, pe 12 aprilie, recursul Parchetului la decizia prin care liderul spiritual al MISA, Gregorian Bivolaru, a fost achitat, in aprilie 2010, de Tribunalul Sibiu, pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuala in forma continuata si trafic de minori.

ICCJ a casat decizia instantei inferioare, a retinut cauza pentru rejudecare si a acordat un prim termen pentru data de 24 mai.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins pe 14 martie 2011 apelul declarat de Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu impotriva sentintei penale prin care Gregorian Bivolaru a fost achitat, in aprilie 2010, de Tribunalul Sibiu, pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuala in forma continuata si trafic de minori.

Prin hotararea pronuntata de Tribunalul Sibiu, in urma judecarii pe fond a acestei cauze, Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru savarsirea infractiunilor de act sexual cu un minor, perversiune sexuala in forma continuata si trafic de minori.

De asemenea, a fost dispusa incetarea procesului penal pornit impotriva inculpatului pentru savarsirea infractiunilor de coruptie sexuala, act sexual cu un minor in forma continuata, tentativa la trecerea frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei, ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale.

Lasă un comentariu