Vizele de USA temporare se pot obtine din nou

Incepand cu data de 13 septembrie 2012, urmatoarele servicii vor fi oferite gratuit solicitantilor de viza:Programarea interviurilor de viza temporara prin telefon sau online. Puteti apela numarul de telefon 031 780 0260 de pe

teritoriul Romaniei sau (703)988-7105 din Statele Unite, sau va puteti programa pe internet la adresa www.ustraveldocs.com/ro. Centrul de programari poate fi contactat si utilizand Skype prin ustraveldocs – Romania.

Procedurile de solicitare a vizei

Expedierea documentelor catre Ambasada SUA prin serviciul de curierat TNT, in cazul in care se solicita informatii suplimentare dupa interviul de viza. (Acest serviciu va fi disponibil si solicitantilor de vize de imigrare).
Expedierea pasaportului dumneavoastra prin serviciul de curierat TNT dupa ce viza a fost aprobata. (Acest serviciu va fi disponibil si solicitantilor de vize de imigrare).
Dupa achitarea taxei de solicitare a vizei temporare la orice sucursala BRD din Romania, serviciile mentionate vor deveni disponibile. Va rugam sa retineti ca taxa de solicitare aferenta majoritatii categoriilor de vize temporare este de 160 USD si se achita in RON.

www.coltuc.ro

avocat@coltuc.ro

0745150894

Lasă un comentariu