Dan Diaconescu isi schimba strategia pentru Oltchim

Presedintele PPDD Dan Diaconescu a anuntat duminica seara o schimbare de strategie in negocierea cu Guvernul pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea, anuntand ca va plati abia anul viitor pretul pentru preluarea combinatului.

Fondatorul OTV sustine ca, potrivit caietului de sarcini al licitatiei, ar avea timp pana la 14 februarie 2013 sa incheie contractul, desi el insusi a trecut in oferta sa de la licitatie termnul de 10 zile insemnand data de 1 octombrie 2012.

Schimbarea anuntata de Dan Diaconescu vine pe fondul presiunilor crescute din partea Guvernului si a premierului Ponta de a semna contractul si de a plati cei 45 de milioane de euro promisi pentru Oltchim dar si pe fondul presiunilor salariatiilor, care au protestat in fiecare zi a saptamanii trecute, relateaza Hotnews.

Dan Diaconescu a prezentat intr-o emisiune la B1TV un extras de cont de la banca OTP care ar atesta existenta unor sume de bani in conturile personale ale sale, despre care acesta sustine ca ar fi suficiente pentru plata salariilor angajatilor Oltchim.

Lasă un comentariu