intrebari avocat – Legislatia muncii incotro?

Moderatorul Seminarului va fi doamna prof. univ. dr. Magda Volonciu, avocat coordonator al S.C.P.A. Magda Volonciu si Asociatii, care va incerca sa va prezinte scenarii posibile, si in special riscurile majore pe care o asemenea “schimbare de directie” in legislatia muncii le poate presupune pentru orice angajator, intr-o economie de piata normala.

Totodata, pentru ca intre temele propuse sunt subiecte “fierbinti” care permanent dau serioase batai de cap celor care se “intersecteaza” in activitatea profesionala cu acestea, vom incerca sa deslusim impreuna toate aspectele rezultate din practica, urmand sa raspundem intrebarilor concrete formulate de dumneavoastra.

La Seminar va participa ca invitat d-na Marilena Balabuti, Sef Birou Legislatie-Contencios, Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti, care va prezenta noi aspecte din activitatea de control a Inspectoratelor de munca.

Vor fi avute in vedere elemente de practica, analiza unor situatii concrete, si, totodata, vom incerca si cu privire la aceste subiecte sa va oferim raspunsuri cat mai clare si utile pentru dumneavoastra.

Lasă un comentariu