Legea privind premierea sportivilor care au obtinut performante deosebite

In Monitorul Oficial nr. 725 din 25 octombrie 2012 a fost publicata Legea nr. 182/2012 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 19/2012 privind aprobarea unor masuri pentru recuperarea reducerilor salariale.

In cadrul actului normativ se arata:

In anul 2012, prin derogare de la prevederile art. 7 alin. (2) al art. II din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 80/2010, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 283/2011, se pot acorda premii, in conditiile legii, sportivilor si colectivelor tehnice care au obtinut performante deosebite la actiunile sportive internationale, elevilor care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale pe obiecte de invatamant, precum si profesorilor care i-au pregatit pe acestia.

De prevederile legii beneficiaza si sportivii si colectivele tehnice care au obtinut performante deosebite la competitiile de nivel olimpic in anul 2008 si care nu au fost premiati, pana la aceasta data, la nivelul cuantumului maxim al sumelor care le puteau fi acordate de cluburile sportive de care apartin

Lasă un comentariu