Legalizare casatorii gay -Casatorii gay in Romania?

Legalizare-casatorii-gay -Casatorii-gay-in-Romania?

 

O utopie sau o realitate?
Casatoriile intre persoane de acelasi sex, adoptate prin lege marti in Franta, sunt un subiect tabu pentru cea mai mare parte a politicienilor romani, care se opune adoptarii unei asemenea reglementari si in Romania sau prefera sa nu discute subiectul.

Noi adoptam cam tot ce fac francezii.Intrebarea fireasca este:vom avea in Romania o astfel de lege?

Din punctul meu de vedere cred ca nu ne putem opune.Initiativa deputatului Cernea nu a fost una izolata,ci din context

1.Decizie istorica in Marea Britanie! Regina lupta pentru drepturile comunitatii gay. Pentru prima data in cei 61 de ani de domnie, Suverana va semna, astazi, un act oficial prin care recunoaste drepturile comunitatii gay.

 

2 comentarii la „Legalizare casatorii gay -Casatorii gay in Romania?”

  1. Nu sunt de accord. Rolul familiei in comunitate este de a creste cetateni respectabili ai patriei. De asta se casatoreste lumea. Vasta majoritate a personalor gay nu se intereaza de castorie, nu sunt parteneri foarte devotati si sunt foarte imorali si despuiati. Uitate la parade gay si vezi cum se plimba dezbracati, sau cum se imbraca in fetisuri cu latex si poarta haine masochiste. Ei afirma ca vor sa fie tratati ca oamenii normali dar se comporta intr-o maniera degenerata. Sa nu mentionez ca studiile au aratat ca lezbiencele sunt femei incapabile de a-si impune autoritatea asa cum o fac barbatii si deci sunt mai indulgente si nu-si cresc copii bine. Din moment ce homosexuali nu isi vor face traba de familisti nici nu se pune vorba de mofturi. Pedeasupra toate tarile astea ‘progresive’ au ratele de divort cele mai ridicate pentru ca copii cresc in familii dezorganizate, si 70% din copii care se lasa de liceu vin din familli cu un singur parinte. Crede-ma nu vrei sa devenim ca toate tarile occidentului ca e chiu si vai la ei.

  2. Ca tara democrarica, membra a Uniunii Europene, in care drepturile si libertatile cetatenilor trebuie respectate fara nicio interdictie, cred ca legalizarea casatoriilor gay, va fi posibil aplicabila nu peste multa vreme si in tara noastra. Trebuie sa renuntam la prejudecati si inhibitii. Tarile civilizate si dezvoltate economic nu au asemenea prejudecati si, tocmai de aceea, una cate una au legalizat si vor continua sa legalizeze aceasta problema.

Lasă un comentariu