Procedura de rapire internationala de copii+Rapire internationala de copii

Procedura de rapire internationala de copii+Rapire internationala de copii Procedura de rapire internationala de copii este reglementata printr-o conventie semnata la Haga si se refera la situatiile in care un copil este luat din tara sa de domiciliu si dus in alta tara, fara consimtamantul parintelui sau. Scopul final al procedurii este intoarcerea copilului in tara sa de domiciliu.

 

a) doriti sa va luati copiii (copilul) pentru a locui in strainatate;
b) copiii (copilul) dvs. a fost dus in afara tari fara consimtamantul dvs. sau acest lucru este pe cale sa se intample;
c) sunteti acuzat de rapirea internationala a unui copil.

2 comentarii la „Procedura de rapire internationala de copii+Rapire internationala de copii”

  1. Bună seara sunt Moise Loredana si stau in focsani cu fetita mea iar in luna august am fost data de fostul meu sot la rapire internationala de copiicum pot sa solutionez aceasta situatie daca tribunalul Bucuresti a hotarat sa plec in 2 sap din tara si sa mai platesc si cheltueli de judecata multumesc Loredana

  2. Stimate Domnule Avocat Coltuc,

    As dori mai multe informatii refereitoare la urmatoarea situatie:

    Am o fetita in varsta de 10 saptamani, pe nume Christina, cu un cetatean britanic si nu suntem casatoriti. Mentionez ca pe certificatul de nastere apare numele lui. Eu, doresc sa plec cu fetita in Romania luna viitoare si sa raman definitiv. Ce se intampla in aceasta situatie? Am sanse de castig, a procesului in Romania – pe baza conventiei de la Haga?

    Va multumesc anticipat!

    Cu respect,

    Laura C Delean

Lasă un comentariu